3 באוק׳ 2019צמחוניטופו סצ'ואני חצוף עם מלפפונים פריכיםחשבתם שהטופו הוא רק גוש רוטט בטעם ומרקם של מחק? מציע לכם לחשוב שוב. הטופו הוא חלב שהופק מפולי סויה ועבר תהליך מיצוק ודחיסה. שמו היפני (tōfu
17 בנוב׳ 2018נודלס וכיסוניםנודלס קארי ופטריותיש ימים בחורף בהם כל מה שצריך זה תבשיל מנחם ומהיר שיעשה נעים בבטן. עם הכנה וחיתוך של כל חומרי הגלם לפני שמדליקים את הווק תוכלו ליהנות מהנודל
16 בנוב׳ 2018ממרחים וכבושיםפוסט חריף אש / איך מכינים שמן צ'ילי ביתי?שמן צ'ילי זה כיף, בעיקר כשיש אותו במקרר בחורף כתוספת למנת כיסונים, מרקים, נודלס או אורז, רק להוציא ולהוסיף למנה. בדרך כלל שמן הצ'ילי שתמצאו
1 ביולי 2018נודלס וכיסוניםנודלס עם גזר ודלורית צלויה ברוטב צ'ילי מתוקיש מנות שיושבות בול בבטן, לא כבדות מדי וכיף לי לתת להן מקום במטבח כי גם הקטנטנות אוהבות אותן בצלחת (בלי רוטב צ'ילי ובלי מזלג). המנה הזו מחבר