13 בינו׳ 2019מרקים ותבשיליםמרק אפונה מהמם ומחמם לעת ערבאין, פשוט אין על רוח ששורקת בחוץ, כאילו מבקשת ממני להיכנס למטבח, לשים איזה סיר קטן על האש כדי להשביע את רעב האלים שהולכים להביא חתיכת גשם לכ
17 בדצמ׳ 2018מרקים ותבשיליםאש א-רשתה/ תבשיל קטניות אטריות ומנגולדימים של חורף סגריר בחוץ מתאימים בול לאשרשתה. הפירוש לשמו הפרסי של המרק הזה הוא מרק אטריות (אש- מרק, רשתה- אטריות) את האש א-רשתה מכינים בד
28 בנוב׳ 2018צמחונירשאד - הפנים האמיתיות של המאפיה הפרסיתהרשאד מכיל כמויות גבוהות של ויטמין A, C, K ומינרלים נוספים. טעמו החריף, שמזכיר משהו בין חרדל לצנונית, נגזר מהיותו שייך למשפחת הכרוביים ,על א
17 בנוב׳ 2018נודלס וכיסוניםנודלס קארי ופטריותיש ימים בחורף בהם כל מה שצריך זה תבשיל מנחם ומהיר שיעשה נעים בבטן. עם הכנה וחיתוך של כל חומרי הגלם לפני שמדליקים את הווק תוכלו ליהנות מהנודל
16 בנוב׳ 2018ממרחים וכבושיםפוסט חריף אש / איך מכינים שמן צ'ילי ביתי?שמן צ'ילי זה כיף, בעיקר כשיש אותו במקרר בחורף כתוספת למנת כיסונים, מרקים, נודלס או אורז, רק להוציא ולהוסיף למנה. בדרך כלל שמן הצ'ילי שתמצאו
12 בנוב׳ 2018מרקים ותבשיליםחוֹרֶשְט אֶ-בֶּה / מרק חבושים פרסי"מה זה, תפוחים?" היא מרימה אליי מבט שואל בזמן שהיא יושבת בקופה ומעבירה את המוצרים, "חבושים" אני עונה לה קצר, "מכירה?" שאלתי בחיוך. "אה כן, ס