6 בספט׳ 2020מרקים ותבשיליםמוסקה בטטה וטופויש חומרי גלם שמבקשים זמן משלהם, שהייה ממושכת בחום ורוטב עוטף עושה להם פלאים. ככה זה עם חצילים. זמן קצר יחסית בתנור והם יתמסרו לאג'נדה...
17 ביולי 2020בשר ודגיםגונדי טבה - קציצות עוף, גזר וקמח חומוס קלויכמו חורשט שהוא שם גנרי לתבשילים, גונדי הוא שם גנרי לקציצה במטבח הפרסי. יש אלף ורסיות בערך. גונדי טבה ( taveh ) היא קציצה מטוגנת, דקה...
12 ביולי 2020צמחוניקציצות ירק בתנור עם קוואקר וקמח חומוס קלויקציצה היא כדור של נחמה, כולנו נסכים על זה לא? אז למה שלא להכין כאלה שאפשר לקחת איתנו בכריך, לאכול ליד סלט, לטבול בטחינה או לגנוב מהתבנית...
8 ביולי 2020מרקים ותבשיליםקארי מנגו טופומנגו החל להופיע בשווקים וחשבתי שזה זמן טוב להקדיש לו מתכון שעושה לו כבוד. הטעם המתקתק והמרקם הקטיפתי שלו עושים אותו שותף טבעי לסלטים...
13 ביוני 2020סלטיםסלט פריקי וטחינה תרדארוחה שלמה בצלחת אחת, הוא לא כבד מדי בבטן ומשלב בתוכו טעמים ומרקמים כיפיים. הפריקי (חיטה ירוקה מעושנת) תיתן לו טעם מיוחד ובשרני משהו, יחד...
22 במאי 2020רפואה סיניתהשיח על תזונה ובישול בחדר הטיפולאין דבר שקורה בחיים ואי אפשר להקביל אותו למטבח. בין אם מדובר בתהליך ארוך או רגע מדויק בציר הזמן - המטבח הוא החיים עצמם. לידה, חיים ומוות...