12 בינו׳ 2020סלטיםסלט שומר, עדשים שחורות וזרשק לערב חורפיעכשיו בחורף, השומר הוא בשבילי אחד מכוכבי המטבח. בעיקר טרי אבל לא רק. בסוף השבוע הרכבתי סלט שווה שמשלב עוד שתי אהבות : עדשים שחורות וזרשק
9 בינו׳ 2020מרקים ותבשיליםמרק קטניות ליום חורף סגרירמרק חורפי שהוא מעין קיצור דרך לתבשיל האש-רשתה שתמצאו כאן. מה צריכים?1 בצל גדול פרוס לרצועות 1 כוס גרגרי חומוס מבושלים חצי כוס עדשים שחורות ח
7 בינו׳ 2020מרקים ותבשיליםשקשוקה חומוס וטחינה חמהמנה מחממת, קלה להכנה ועשירה בחלבון. מתאימה לארוחת בוקר, צהריים וערב. נתתי לה כאן טוויסט נוסף עם תערובת מלח ים שיש בה מניפה ריחנית של תבלינים
3 בדצמ׳ 2019אורז זה החייםהאדום האדום הזה- אורז עם תמר סיני, זרשק וזעפרן (חלק ב')לתמר הסיני טעם בשרני שמזכיר הכלאה של תמר ותפוח, כשהוא מיובש הטעמים שלו מתרכזים ויכולים להיות תוספת נהדרת למנה עיקרית או קינוח. כאן בחרתי להפ
2 בדצמ׳ 2019רפואה סיניתהאדום האדום הזה- תמר סיני על דרך המשי (חלק א')לפני כמה ימים שוטטתי לי בשוק לוינסקי וליקטתי לי כל מיני ממתקים והפתעות למטבח של הסתיו, וכל כך שמחתי לפגוש ארגז מלא בתמרים סיניים טעימים ומתו
3 באוק׳ 2019צמחוניטופו סצ'ואני חצוף עם מלפפונים פריכיםחשבתם שהטופו הוא רק גוש רוטט בטעם ומרקם של מחק? מציע לכם לחשוב שוב. הטופו הוא חלב שהופק מפולי סויה ועבר תהליך מיצוק ודחיסה. שמו היפני (tōfu