כלים מעשיים שיעזרו למטופלים שלכם להתאהב במטבח
יחסי מבשל מבושל
סדנה למטפלות ומטפלים
לרובנו זה קורה, השקענו, נתנו למטופל שלנו רשימת חומרי גלם שמתאימים לו אישית, ושם בערך זה נגמר. למה ככה?
איך נוכל לעזור למטופל להפוך רשימת חומרי גלם מאיימת לצלחת מהממת?
איך ניתן לו מוטיבציה לאכול אוכל שמתאים וגם טעים לו, נחבר אותו טוב יותר לתהליך ונגרום לו להתאהב במטבח?
את סדנת יחסי מבשל-מבושל יצרנו בהתבסס על נסיון קליני שלנו ובעקבות היציאה שלנו מהקליניקה אל המטבח.
בדרך אספנו תובנות, חומרי גלם, שיטות הכנה (וגם כמה פירורים טעימים אבל זה פחות קשור הממ) שנועדו לעזור לכם לחבר את המטופלים והמטופלות שלכם ממקום נעים יותר לצלחת, יותר מתוך בחירה וחמלה ("מה אני אוהב") ופחות מתוך חוסר ברירה וקושי ("רק אל תיקחי לי את הקפה"), מתוך הבנה כי "מזון בונה אקלים פנימי", ועל זה בדיוק נדבר בסדנה.
יחד נרחיב את המרווח הלא מדובר שבין הרשימה היבשה שתלויה לה לבין המטבח החי והפועם שבבית.
נתבונן ביחסי מבשל-מבושל דרך הסירים במטבח, נבשל ונטעם כדי לראות איך אותו חומר גלם מקבל טוויסט אחר.
-
נכיר את האנרגטיקה של חומרי גלם במטבח היומיומי ואיך אפשר להיעזר בהם בטיפול מותאם אישית
-
נלמד איך להנגיש את הטיפול בתזונה למטופל בצורה מיטבית לו, בתהליך בהיר וסדור שיאפשר לנו למקסם את התוצאות הקליניות
-
נבין את האתגרים האפשריים ביישום המלצות התזונה ואיך אפשר להתמודד איתם
-
נלמד לשחק בחומרי גלם, להביא יצירתיות, שמחה וכיף לחומרי גלם יומיומיים
-
נבשל ונאכל יחד ארוחה טעימה ושמחה
הסדנה מיועדת למטפלות ומטפלים ברפואה סינית, נטורופתיה ותזונה
סדנא אינטימית במטבח הביתי, עד 10 משתתפים
מי אנחנו?
אורן רחמני
מטפל ברפואה סינית ורפלקסולוגיה בקליניקה בהוד השרון, מלווה תהליכי ריפוי בתזונה, מנחה מפגשי בישול, כותב ומבשל מהלב את בלוג Noodles&Needles לרפואה סינית קולינרית.
מתי, איך וכמה?
הסדנה הבאה תתקיים ב 19.9.23- יום שלישי בין השעות 9:30-13:30
הסדנאות שלנו מתקיימות בשכונת הדר יוסף, תל אביב.
המפגש כולל 4 שעות של שיח המשלב טעימות קולינריות-חוייתיות, משחקים עם חומרי גלם ושיטות בישול, ובסופו נאכל ארוחה טעימה ומשמחת.
אין צורך להביא כלי כתיבה, רק את החושים שלכם וראש פתוח :)
עלות- 400 ש"ח בהרשמה ותשלום מראש (שימו לב- מס' המקומות מוגבל)
למה כדאי לי לבוא למפגש?
-
כי כשהמטופל שלי משתף פעולה ואוכל אוכל שמיטיב איתו זה משפר את סיכויי הטיפול להצליח
-
כי אם אבין איך אפשר לבשל בכיף יהיה לי יותר קל לרתום את המטופלות והמטופלים שלי לתהליך שינוי תזונתי
-
כי אני רוצה לעבוד יותר עם תזונה בקליניקה
-
כי אני בעצמי רוצה לבשל אוכל שנכון יותר עבורי ועבור משפחתי
-
כי אני רוצה להיפגש עם עוד מטפלים ומטפלות בתזונה לשיח מקצועי וסיעור מוחות
-
כי אני רוצה לדעת איך להכין אוכל טעים מחומרי גלם יומיומיים, זמינים ומזינים
-
כי אני רוצה ללמוד או לחזור על עקרונות התזונה הסינית והתאמת תזונה אישית
-
כי שמעתי שהולך להיות ממש טעים
© כל הזכויות שמורות לאורן רחמני וקרן אסולין 2023