מנה מחממת, קלה להכנה ועשירה בחלבון. מתאימה לארוחת בוקר, צהריים וערב.
נתתי לה כאן טוויסט נוסף עם תערובת מלח ים שיש בה מניפה ריחנית של תבלינים מחממים בסגנון הודי, שווה לנסות לשים את היד עליה כדי להשיג טעם עמוק יותר. הנה היא, אבל גם בלעדיה תהנו מאוד.
מה צריכים?
1 כף שמן זית 1 בצל לבן קטן פרוס לרצועות 2 פטריות שמפיניון פרוסות
חצי כוס גרגרי חומוס מבושלים 3 עגבניות שרי חצויות לרבעים 1 שן שום כתושה 2 כפות טחינה מדוללות ב1/2 כוס מים מלח טנדורי (של "מלח הארץ", אם אין אפשר גם מלח ים אטלנטי רגיל, אבל שווה להשקיע) פלפל שחור גרוס בצל ירוק קצוץ לקישוט רבע לימון טרי (לא חובה)
איך מכינים?
מחממים כף שמן זית במחבת קטנה, על אש בינונית, מטגנים את הבצל, כשמשחים מוסיפים את הפטריות ומתבלים במלח ופלפל, מקפיצים דקה נוספת, מוסיפים את גרגרי החומוס, העגבניות ושן השום ומקפיצים עוד 2 דקות. יוצקים מעל הכל את הטחינה, מבשלים על אש גבוהה 3 דקות, מורידים מהאש, מקשטים בבצל ירוק, מטפטפים כמה טיפות לימון טרי ומגישים.
בתיאבון ️!
אהבתם? זה הזמן לסמן לב אדום ואוהב כאן למטה ולשתף חברים!
Comments